Inspirasjon og Engasjement, Nyheter

Ryddetokt med hemmelig intimkonsert

Ruben Oddekalv Mjelde i Miljøvernforbundet og undertegnede på vei tilbake til fastlandet med noe av dagens søppelfangst.

Det har blitt litt ryddeaksjoner og søppelrydding etterhvert. Men en av sommerens ryddeaksjoner hadde en ekstra hyggelig overraskelse.

Det var Norges Miljøvernforbund som inviterte til ryddeaksjon i Haugesund, sammen med Cleansounds. NMF har for tiden en 2 måneders strandryddeturnè med båten M/S Miljødronningen langs norskekysten, fra Oslo til Kirkenes. Målet med toktet er å rydde plast langs kysten, spre bevissthet og engasjementet om plast, samtidig som de engasjerer frivillige.

Det var nettopp en slik fin engasjert gjeng som var med på ryddetokt en dag i august i Haugesund, da vi tok Miljøverneforbundet sine båter ut på en øy for å rydde plast. Etter noen fine timer med rydding, var det tilbake til M/S Miljødronningen for en liten hemmelig intimkosert. Hvem det var kan du se og høre lengre nede i saken.

På vei ut til området som skal ryddes.
Rebekka Høgestøl fra Miljøvernforbundet.
Frivillige, Miljøvernforbundet og Cleansounds i en av båtene som tok oss til ryddemålet.
Vi gravde frem alt fra fiskegarn, til q-tips og matemballasje. Dessverre finner man ofte plast i flere lag når man begynner å grave. 

Tilbake til Miljødronningen og hemmlig intimkonsert for de frivillige.
Litt ekstra fornøyd med dagens teamwork.
Vidar Johnsen og Anine Stang, sammen med et medlem av Cleansounds-teamet.

Det var Cleansounds som arrangerte overraskelsen til de frivillige på fordekket på Miljødronningen, da dagens ryddedugnad var over. Der ga Vidar Johnsen en unik intimkonsert, og Anine Stang ble med på en vakker duett på Tir n’a Noir. Nydelig avslutning på en flott dag med en fin og engasjert gjeng!

Lykke til videre med arbeidet til Norges Miljøvernforbund! Sjekk nettsiden deres hvis du vil bli med på ryddetokt.

Del gjerne innlegget med flere... Share on Facebook0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Email this to someone

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *